Hjem > Nyheder > Industri nyheder

Ved du, hvordan man vælger marmor?

2024-01-29

1. Se på teksturen: Hvert stykke naturligt marmor har et unikt naturligt mønster og farve.

2. Lyt til lyden: Generelt set er bankelyden af ​​sten af ​​god kvalitet sprød og behagelig.

3. Tjek lystransmittansen: Naturlig marmor har høj lystransmission. Brug en lighter eller lommelygte til at belyse bagsiden af ​​marmoren for at se, at lystransmittansen er høj.

4. Der er en enklere måde at identificere kunstig og naturlig marmor på: tilsæt et par dråber fortyndet saltsyre. Naturlig marmor vil skumme voldsomt, mens kunstig marmor vil skumme svagt eller endda slet ikke.

3. Sandsten

Sandsten er en slags sedimentær bjergart, som hovedsageligt er sammensat af sandkorn bundet med lim. De fleste sandsten er sammensat af kvarts eller feldspat. Sandsten er meget granulært, har en bølget tekstur på overfladen og har en blød og delikat tekstur. Farven er den samme som sand og kan være enhver farve. De mest almindelige er brune, gule, røde, grå og hvide.

4. Skifer

Skifer er en bjergart med en pladelignende struktur og stort set ingen omkrystallisation. Det er en metamorf sten. Den originale sten er mudret, siltet eller neutral tuf, som kan skrælles i tynde skiver i pladens retning. Farven på skifer ændres afhængigt af de urenheder, den indeholder. Jernholdig skifer er rød eller gul; kulstofholdig skifer er sort eller grå; kalkholdig skifer vil skumme, når den udsættes for saltsyre, så den er generelt opkaldt efter sin farve, såsom grøn skifer. sten, sort skifer, kalkholdig skifer.

X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept