Hjem > Nyheder > Industri nyheder

Hvilke typer havelandskabssten er der, og hvor produceres de?

2024-01-16

Havelandskabssten er et af de mest brugte materialer i havedesign. Det kan føje til havens naturlige skønhed og kunstneriske atmosfære. Der findes mange typer haveanlægssten, hver med sine egne unikke karakteristika og oprindelse. Nedenfor vil vi introducere flere almindelige typer havelandskabssten og deres oprindelse.

1. Granit Granit er en magmatisk bjergart sammensat af feldspat, kvarts, glimmer og andre mineraler. Det har karakteristika af høj hårdhed, slidstyrke, syre- og alkalikorrosionsbestandighed osv. Granitoprindelse er vidt udbredt, og Fujian, Jiangxi, Shandong og andre steder i Kina er rige på granitressourcer. Wuyishan-granit i Fujian, Lushan-granit i Jiangxi og Lantian-granit i Shandong er alle meget berømte granitoprindelser.


2. Marmor Marmor er en metamorf bjergart sammensat af calciumcarbonatmineraler. Det har karakteristika af smuk tekstur og rige farver og er meget brugt i havedesign. Carrara-marmor i Italien er en af ​​verdens berømte marmoroprindelser. Dens hvide tekstur er fin og ensartet, og den er kendt som "King of Stones". Guangdong, Fujian, Yunnan og andre steder i Kina har også rige marmorressourcer, såsom Jiangmen-marmor i Guangdong og Jianou-marmor i Fujian.


3. Sandsten Sandsten er en sedimentær bjergart sammensat af kvartspartikler, feldspat og stenaffald. Det har karakteristika af løs tekstur og god luftgennemtrængelighed. Shanxi, Henan, Anhui og andre steder i Kina er rige på sand.

X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept